Menu Close

Ημέρα Παιδοκαρδιολογίας 2023

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην Ετήσια Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Καρδιολογίας (ΕΕΠΚ) «Ημέρα Παιδοκαρδιολογίας 2023», η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 9 Δεκεμβρίου 2023 στο φιλόξενο «Χωρέμειο Αμφι θέατρο», στο Νοσοκομείο Παίδων «η Αγία Σοφία».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με φυσική παρουσία αλλά και με διαδικτυακή συμμετοχή, δίνοντας την δυνατότητα παρακολούθησης σε όλους τους συναδέλφους που το επιθυμούν.

Η «Ημέρα Παιδοκαρδιολογίας» αποτελεί τα τελευταία χρόνια θεσμό για την ΕΕΠΚ που διανύει το 45ο έτος λειτουργίας της και σταθερό σημείο συνάντησης Παιδο- καρδιολόγων, Παιδοκαρδιοχειρουργών, Παιδιάτρων, Καρδιολόγων, Νεογνολόγων και όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με την προστασία της καρδιαγγειακής υγείας νεογέννητων, παιδιών και εφήβων.

Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι επιστήμονες και καταξιωμένοι εισηγητές θα λάβουν μέρος σε στρογγυλές τράπεζες και θα μας παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδοκαρδιολογία. Στη φετινή ημερίδα υπάρχει στρογγυλό τραπέζι για την Πνευμονική Υπέρταση στην παιδική ηλικία, για τις αριστεροδεξιές διαφυγές και τα Νεότερα δεδομένα στην Παιδοκαρδιοχειρουργική, για τις ανωμαλίες των στε- φανιαίων αγγείων και συνεδρία με τίτλο Επίκαιρα Παιδοκαρδιολογικά Θέματα.

Φέτος με τη συμπλήρωση 45 ετών από την ίδρυση της Ελληνικής Εταιρείας Παι- διατρικής Καρδιολογίας (ΕΕΠΚ) εντάξαμε στο εναρκτήριο πρόγραμμα της ημερίδας, για πρώτη φορά την ιστορία της.

Θα υπάρχει τέλος, μια δορυφορική διάλεξη για το πως αξιολογούνται τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου σε παιδιά με καρδιαγγειακά νοσήματα.

Σε όλες τις συνεδρίες θα υπάρχει αρκετός χρόνος για συζητήσεις και γόνιμο διάλογο.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Οργανωτικής επιτροπής της Ελλη- νικής Εταιρείας Παιδιατρικής Καρδιολογίας, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά δια ζώσης στην ετήσια ημερίδα μας «Ημέρα Παιδοκαρδιολογίας 2023».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Αικατερίνη Γιαννακοπούλου – Μπελεγρίνου

Πρόεδρος ΕΕΠΚ (2021-2024)

Δείτε το τελικό πρόγραμμα της Ημερίδας:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΗΜΕΡΑ-ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-2023