Menu Close

Μήνυμα Προέδρου για τον νέο ιστότοπο της ΕΕΠΚ

Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι,

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Καρδιολογίας (ΕΕΠΚ) με χαρά σας ανακοινώνει ότι η Εταιρεία μας έχει πλέον τον ιστότοπό της (www.hapc.gr), που από σήμερα ξεκινά το ταξίδι του στο αχανές διαδίκτυο.

Αρχιτέκτονας του ιστότοπου είναι ο κ. Θεόδωρος Ντούσκας, Διδάκτωρ Πληροφορικής και με μεγάλη πείρα στον τομέα αυτόν, ο οποίος έστησε και λειτουργεί τον ιστότοπό μας αφιλοκερδώς (!), γεγονός που το οφείλουμε στην συνάδελφο και Ταμία της Εταιρείας μας κ. Αρετή Κομνού. Ευχαριστούμε αμφότερους!

O ιστότοπος της Εταιρείας μας θα είναι το σημείο αναφοράς και συνάντησης όλων των μελών της Εταιρείας, των γονέων καρδιοπαθών παιδιών και κάθε ενδιαφερομένου για τις συγγενείς καρδιοπάθειες (ΣΚ). Εχει ήδη αναρτηθεί κάποιο ενημερωτικό υλικό για τις συνήθεις ΣΚ και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Θέλουμε να καλύψουμε όλες τις ΣΚ με σύντομα ενημερωτικά σημειώματα για γονείς και να συμπληρώσουμε τη θεματολογία του ιστότοπου με ζητήματα που απασχολούν γονείς, κυρίως, αλλά και γιατρούς. Καλείσθε, λοιπόν, τα μέλη της Εταιρείας να συνδράμετε σ’αυτήν την προσπάθεια με ιδέες, αλλά και συγγραφική προσφορά.

Ο ιστότοπος συνοδεύεται και από καινούριο e-mail της Εταιρείας: info@hapc.gr, το οποίο θα είναι πλέον η επίσημη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Εταιρείας.    

Καλή αρχή και καλό ταξίδι στον ιστότοπό μας!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γεώργιος Καλαβρουζιώτης

Πρόεδρος ΕΕΠΚ