Menu Close

Παιδοκαρδιολογική Hμερίδα – Καταστατική & Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και Εκλογές για νέο ΔΣ της Εταιρείας (4/12/2021)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

1. Το ΔΣ της ΕΕΠΚ αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ετήσια Παιδοκαρδιολογική ημερίδα μας στις 4 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο, στο αμφιθέατρο Χωρέμειο στο Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», ώρες 09.00-15.00. Το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Ημερίδας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στο Πρόγραμμα θα υπάρχει συνεδρία με ενδιαφέροντα περιστατικά. Οσοι συνάδελφοι έχουν ενδιαφέροντα περιστατικά για παρουσίαση (έως δύο ανά Κέντρο), προσκαλούνται ν’αποστείλουν στην Εταιρεία περίληψη του περιστατικού προς αξιολόγηση έως 7/11/2021.

Λόγω των μέτρων για την πανδημία, η ημερίδα πρέπει να πραγματοποιηθεί υβριδικά, δηλ. με φυσική παρουσία και διαδικτυακά. Ομως το ΔΣ καλεί όλα τα μέλη της Εταιρείας να συμμετέχουν στην Ημερίδα με φυσική παρουσία και τούτο διότι:

2. Αμέσως μετά την Ημερίδα (4/12/2021), το ΔΣ συγκαλεί Καταστατική Γενική Συνέλευση για τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας. Για την τροποποίηση του Καταστατικού απαιτείται η παρουσία των 2/3 των εγγεγραμμένων μελών της Εταιρείας, τα οποία πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

3. Η θητεία του παρόντος ΔΣ λήγει τον Ιανουάριο 2022 και ως εκ τούτου το ΔΣ προκηρύσσει Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και εκλογές για νέο ΔΣ, οι οποίες θα διεξαχθούν μετά το τέλος της Καταστατικής Συνέλευσης (4/12/2021). Επίσης, θα εκλεγεί νέος Εκπρόσωπος (Delegate) της Εταιρείας μας στην AEPC.

Οσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εκτεθούν στις εκλογές για το νέο ΔΣ και για Εκπρόσωπο της Εταιρείας στην AEPC παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν την υποψηφιότητά τους στο ΔΣ της Εταιρείας έως 4/11/2021, όπως προβλέπει το Καταστατικό.

4. Προς εξοικονόμηση χρόνου την ημέρα της Ημερίδας και των Συνελεύσεων-Εκλογών, το ΔΣ αποφάσισε να πραγματοποιήσει στις 27 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο, ώρα 10.00, διαδικτυακή συνάντηση των μελών της Εταιρείας για συζήτηση επί των τροποποιήσεων του υπάρχοντος καταστατικού, που προτείνει το ΔΣ. Κάθε συνάδελφος μπορεί να τοποθετηθεί και να κάνει τις δικές του προτάσεις. Η συνάντηση αυτή δεν θα είναι Καταστατική Συνέλευση, δηλ. δεν θα πάρει αποφάσεις, γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το ισχύον Καταστατικό, αλλά θα βοηθήσει στη συγκέντρωση απόψεων και προτάσεων, οι οποίες θα κατατεθούν από το ΔΣ στην Καταστατική Γενική Συνέλευση στις 4/12/2021 συγκεκριμένα και οργανωμένα, παράλληλα με την πρόταση του ΔΣ, προς ψήφιση. Προς διευκόλυνσή σας, θα σας αποσταλεί συντόμως έγγραφο με παράθεση του παλαιού Καταστατικού και της πρότασης του ΔΣ.

5. Τέλος, παρακαλούμε να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς την Εταιρεία, προκειμένου να έχετε δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις και τις Εκλογές της Εταιρείας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε στη διάρκεια της Ημερίδας είτε νωρίτερα με τραπεζικό έμβασμα (στον ιστότοπο της Εταιρείας www.hapc.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

     Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Γ. Καλαβρουζιώτης                                  Σ. Ράμμος